Boemeltreintje

Feesten & partijen

Waarom kiezen voor 't Boemeltreintje?

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest of partij? ’t Boemeltreintje biedt een onvergetelijke ervaring voor elke gelegenheid! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of familiedag, wij zorgen ervoor dat uw evenement speciaal en memorabel wordt.

Voor welke feesten & partijen?

De trein is niet alleen een leuke wijze van personentransport en als pendeldienst, het is ook een blikvanger op elk evenement.

Festivals, bruiloften, en bedrijfsfeesten

Bij evenementen zoals festivals, bruiloften, en bedrijfsfeesten, kan een trein een bijzondere rol spelen. Hij kan dienen als een opvallende ingang voor gasten, een mobiele feestlocatie, of zelfs als een creatieve plek voor fotoshoots. Daarnaast biedt een treinreis een ontspannende en sfeervolle ervaring voor deelnemers, wat bijdraagt aan de algehele beleving van het evenement.

42 volwassenen vervoeren

Ook praktisch gezien biedt de trein voordelen. Hij kan grote groepen mensen efficiënt en comfortabel verplaatsen, waardoor verkeersproblemen en parkeerstress worden verminderd.

Wat zijn de prijzen?

Bij evenementen zoals festivals, bruiloften, en bedrijfsfeesten, kan een trein een rol spelen. Hij kan dienen als een opvallende ingang voor gasten, een mobiele feestlocatie, of zelfs als een creatieve plek voor fotoshoots. Daarnaast biedt een treinreis een ontspannende en sfeervolle ervaring voor deelnemers, wat bijdraagt aan de algehele beleving van het evenement.
300,- Starttarief
  • € 60,- euro per uur
  • € 90,- euro per uur (na 19:00 uur)
nl_NLNL
Scroll naar boven